Annons:

Söreling ger svar på tal:

Tomas Söreling (S). Foto: Ossian Mathiasson

Söreling ger svar på tal: "Behöver inte oroa dig"

Debatten mellan Tomas Söreling (S) och Anders Andersson (KD) fortsätter angående Hultsfreds kommuns äldreboendesatsning tillsammans med Riksbyggen.

Annons:

Här är Tomas Sörelings svar på inlägget från Anders Andersson, som publicerades på Dagens Hultsfred under söndagsmorgonen.

"Mitt svar på Anders frågor blir kort: Vårt parti har drivit och varit med på alternativ Riksbyggen hela tiden just för att vi anser att det alternativet borgar för att då blir satsningen av. Riksbyggen har genomfört ett flertal av liknande satsningar och vi är övertygade om att detta kommer att bli bra tillslut även om det slår på någon eller några veckor hit eller dit. Riksbyggen är som sagt vana att hantera processen och det är viktigt att det sköts på ett bra sätt vilket vi också är övertygade om så är fallet även för vår kommun.

Det har vid liknande projekt inte varit några bekymmer när det gäller om tillräckligt antal berörda pensionärer skriver på eller inte utan allt har sin gång och RB sköter detta enligt plan.

Vi var ett antal politiker som var med ute på en informationsrunda på de berörda äldreboendena där boende, anhöriga och gode män fick information och möjligheter att ställa frågor och det var i det stora hela bra möten.

Vi kommer fortlöpande framöver att få information i olika sammanhang hur allt rullar på så vi tror inte Anders Andersson varken behöver oroa sig eller någon annan med desperata inlägg utan vi ser med tillförsikt framåt så att dom som verkligen behöver nya fina boendena får dom inom en framtid , nämligen våra pensionärer och dessutom personalen som får en bättre välförtjänt arbetsmiljö".

Tomas Söreling (S) 

Annons:

Gästskribent

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt