Annons:

Bil körde in i vajerräcket och hamnade i diket – ingen skadades

En trafikolycka inträffade strax efter klockan 14.00 på riksväg 34 vid Rosenfors i Hultsfreds kommun. En bil körde in vajerräcket och hamnade sedan i diket.
– Bilen står lite dumt till, en meter ut på vägbanan. Det är begränsad framkomlighet, säger räddningschefen Michael Hesselgård.

Annons:

En singelolycka inträffade i norrgående riktning på riksväg 34 i höjd med rastplatsen mellan Målilla och Rosenfors då föraren i personbilen körde in i vajerräcket och hamnade i en snövall i diket.

Det färdades fyra personer i bilen och ingen person kom till skada men bilen, som för tillfället står en meter ut på vägbanan, ska bärgas från platsen.

– Bilen är demolerad. Föraren har kört in i vajerräcket, studsat in i en snövall och står halvvägs ner i diket. Just nu finns det vissa begränsningar i framkomligheten men bärgare ska vara framme om 15-20 minuter. Bilen är illa tilltryckt i fronten och det saknas delar fram, man ser rakt in i motorn, säger räddningschefen Michael Hesselgård. 

Vad har orsakat olyckan?

– Föraren säger att de ska ha kommit i 90 kilometer i timmen och det var halt på platsen. Inringaren, som inte var med olycksbilen, säger att det är otroligt halt. Det är nog en kombination av att det är halt och ouppmärksamhet, säger han. 

Ingen person behövde följa med ambulansen till sjukhus.

 



Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt