Annons:

Kvinna åtalas för stölder i Hultsfred och Vimmerby

En kvinna i 35-årsåldern har åtalats för en rad brott i Kalmar län under de senaste åren, bland annat i Hultsfreds och Vimmerby kommun.

Annons:

Hon åtalas för ringa narkotikabrott i Hultsfred, som inträffade den 25 november på järnvägsstationen i Hultsfred. Kvinnan hade olovligen innehaft elva gram amfetamin, som är narkotikaklassat, när polisen kom i kontakt med henne. 

Hon har även stulit diverse gods i form av bland annat personliga tillhörigheter som tillhörde en person någon gång mellan den 24 och 25 november. Stölden gjordes från källaren till ett bostadshus i Hultsfred.

Stal livsmedel i Storebro

Hon har även stulit livsmedel till ett värde av 300 kronor på ICA Nära-butiken i Storebro i april i år och misstänks för ringa stöld. 

Någon gång den 24 maj misstänks hon för att ha tagit elektronikprylar till ett värde av drygt 2 000 kronor från ett företag i Virserum.

Hon åtalas även för en stöld i Oskarshamn, två bedrägerier, två häleriförseelser i Eksjö och tre ringa narkotikabrott på olika platser i Kalmar län.  Hon har i förhör med polisen erkänt merparten av brotten.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt