Annons:

SMÅLAND: Miljonvinnare slängde på luren när Björkman ringde

Mannen från Växjö slängde på luren när Jonas Björkman ringde. Foto: Bildbyrån

SMÅLAND: Miljonvinnare slängde på luren när Björkman ringde

30 vinnare över hela Sverige vann en miljon kronor på Lottos andra chansen i lördags. En var en Växjöbo – som dock trodde det var bluff när tennislegendaren Jonas Björkman ringde. 

Annons:

I lördags skedde dragningen av Lottos andra chansen, där alla som spelat Lotto med Joker under det senaste halvåret har chansen att vinna en miljon kronor.

Dragningen resulterade i 30 miljonvinster över hela landet. En som vann var en 45-årig man från småländska Växjö. När småländske tennislegendaren Jonas Björkman ringde trodde han dock att det hela var bluff – och slängde på luren. 

− Jag är så van vid att barnen ringer ”prank calls” så jag slängde på luren när Jonas ringde. Men sen började jag fundera på vad det kunde vara och rättade spelet och såg vinsten. Jag blev alldeles förvirrad av alla nollor. Det känns helt bisarrt! Helt otroligt, det kommer att ta tid att landa i, säger mannen till Svenska Spel Tur. 

Blev överraskad

Björkman blev förstås överraskad när samtalet bröts.

− Det blev lite snopet för Jonas Björkman när vinnaren från Växjö slängde på luren, men tur att samtalet ändå fick honom att rätta sitt spel och se miljonvinsten, säger Svenska Spel Turs kommunikatör Natalie Wallin.

Mannen tänker nu förverkliga en dröm med familjen efter vinsten.

– Jag har länge drömt om att ta med hela familjen på en resa men jag hade nästan avskrivit den. Det vore en dröm att åka till Thailand så det gör vi nog nästa år, berättar mannen.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt