Annons:

Han jobbar hårt för kommunens utveckling – fick stipendium i kväll

Emil Elofsson (till vänster) blev årets näringslivsstipendiat. Foto: Ossian Mathiasson/Arkiv

Han jobbar hårt för kommunens utveckling – fick stipendium i kväll

Många företagare gör viktiga insatser för Hultsfreds kommuns näringsliv. I år tilldelades Emil Elofsson på Campus Hultsfred näringslivsstipendiat.

Annons:

Efter en stunds paus med mat och musik var det dags för den andra prisutdelningsdelen på Hotell Hulingen. 

Kvällens fjärde pristagare blev Emil Elofsson på Campus Hultsfred, som tilldelades årets näringslivsstipendium.

Han ligger bakom flera event i Hultsfreds kommun som till exempel ”En bra start på dagen” och ”Hälsomässan”.

"Ska aldrig dissa en idé"

Emil Elofsson låg dock sjuk hemma och kunde inte medverka på galan. I kategorin årets näringslivsstipendiat var även Virserums sparbank och Per Gröön från Swedbank nominerade.

Från sjuksängen tackade Emil Elofsson så mycket för priset och skickade följande sms: "Tack så mycket för priset, det är kul när saker man gör uppskattas. I åtta år har jag jobbat med Business Lab på Campus och det har startats över 50 företag av studenter. Mottot är att aldrig dissa en idé och att det ska vara en enkelhet, en kopp kaffe och lite snack. Jag tror att en sådan inställning till idéer på andra ställen i samhället skulle göra att det startades fler företag. De olika evenemangen började jag med för cirka fem år sedan och det har gjort att Campus & Rock City verkligen har blivit en mötesplats för alla där nya kontakter knyts", skriver Emil Elofsson i ett sms.

Fakta

Juryn motiverade sitt beslut så här:

”Personen arbetar för att utveckla idéer, människor och verksamheter. Han är en viktig kugge som gagnar såväl vår kommun som samhället i stort. Med hög ambition och massor av vilja har han lyckats engagera flera av Sveriges stora entreprenörer och kändisar till evenemanget ”En bra start på dagen” och till andra event i vår kommun.”

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt