Annons:

Kommunen bjuder in till informationsmöte – vill ta del av historier

Hultsfreds kommun bjuder in till informationsträff nästa torsdag med fokus på den gamla batterifabriken och vad som är på gång att hända. Foto: Ossian Mathiasson

Kommunen bjuder in till informationsmöte – vill ta del av historier

Rivnings- och saneringsarbetet av den före detta batterifabriken i Hultsfred är i full gång. Nu bjuder Hultsfreds kommun in till ett informationsmöte där man är intresserade av historier från de som arbetat på området.

Annons:

Undrar du vad sim händer med före detta batterifabriken på Vartaområdet i Hultsfred? I så fall har du chansen att ställa frågor och höra framtidsplaner vid en informationsträff på Hultsfreds kommun i nästa vecka. 

Erik Bergstedt, Sveriges geologiska undersökning (SGU), Tommy Hammar, Länsstyrelsen i Kalmar län, och Lars Gjörloff, utvecklingschef på Hultsfreds kommun, håller i trådarna och ger allmänheten information om vad som har hänt och kommer hända. 

Vill höra arbetarnas historier

För några veckor sedan tog det första rivningstaget, något som är ett stort steg mot ny central industrimark. 

I samband med informationsträffen är kommunen intresserade av historier från den gamla batterifabriken där de vill att de som jobbat på området bjuder med sig om vad som har hänt. 

”Skriv ned och mejla alternativt ta med en utskrigt till träffen. Vi kan även boka en tid för att ses”, skriver 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt