Annons:

C More höjer priset lagom till fotbolls-VM

Lagom till fotbolls-VM höjer C More priset för sitt paket. Foto: Pixabay

C More höjer priset lagom till fotbolls-VM

Den som vill se hela fotbolls-VM i sommar får betala lite mer. Streamingtjänsten C More höjer sitt pris med 40 procent för att kunna se innehållet på TV4 och SVT online.
– Det är ett mer rättvisande pris i förhållande till innehållet, säger Johan Gustafsson, chef för företagskommunikation på Bonnier Broadcasting, till Breakit.

Annons:

Sommarens stora fotbollshändelse, VM i Ryssland, kommer att sändas på både SVT och TV4. Om man vill se matcherna på nätet går det att se de matcher SVT sänder på SVT Play, men enda chansen att kunna se alla Sveriges och de övriga matcherna är att köpa ett C More-abonnemang på deras streamingtjänst. Där kan man, förutom TV4:s kanaler, även se SVT:s kanaler. 

Lagom till VM höjs dock priserna. 

Paketet, som tidigare kostat 99 kronor, höjs med 40 procent till 139 kronor i månaden. Innehavaren av ett sådant konto får också tillgång till C Mores film- och serieutbud.

Vill man slippa reklampauser får man punga upp 60 kronor till. 

Enligt Johan Gustafsson på Bonnier Broadcasting har prishöjningen inget att göra med fotbolls-VM.

– Jag förstår att den frågan kommer, men det har inte något samband. Vi gör prishöjningen för att kunna fortsätta att erbjuda det bästa lokala innehållet, med våra egenproducerade draman i spetsen, säger han till Breakit.

Det största sportpaketet ligger fortfarande på 449 kronor i månaden.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt