Annons:

Fackföreningar bjöd sina medlemmar på ALV-dag

Kenneth Björklund, Per-Olof Sjöö, Marie Nilsson, Tomas Söreling och Reino Tapper bjöd in till IF Metalls och GS-fackets familjedag på Astrid Lindgrens Värld. Foto: Ossian Mathiasson

Fackföreningar bjöd sina medlemmar på ALV-dag

I dag har IF Metall och GS-facket familjedag för sina medlemmar på Astrid Lindgrens Värld. Föreningarnas respektive förbundsordföranden finns på plats.
– Det är ett bra initiativ, säger Per-Olof Sjöö, förbundsordförande i GS-facket.

Annons:

IF Metall och GS-facket Östra Småland bjöd i dag in sina medlemmar till en familjedag på Astrid Lindgrens Värld och erbjöd dem inträde till ett rabatterat pris. 

På plats finns de respektive förbundsordförandena, Marie Nilsson från IF Metall och Per-Olof Sjöö från GS-facket. 

– Det är jättepositivt att båda två tar det på allvar, kommer hit och pratar fackpolitiska frågor med medlemmarna. Vi räknar med att cirka 2 000 medlemmar kommer, säger Tomas Söreling, som har varit med och arrangerat dagen i egenskap av anställd på IF Metall. 

"Bra initiativ"

Marie Nilsson berättar att hon kom till Vimmerby redan i torsdags och kombinerat resan med arbetsplatsbesök. 

– Jag var på Ljunghäll i Södra Vi i går och det är jättekul att vara ute i landet och träffa medlemmar. Jag märker att det är hög temperatur bland medlemmarna inför valet, säger Marie Nilsson, förbundsordförande i IF Metall. 

Inför valet 2014 bjöd fackföreningarna också in sina medlemmar till en familjedag på ALV och nu ville de göra samma sak. 

– Det är ett bra initiativ som ger hela familjen möjlighet att komma hit till ett hyfsat pris, säger Per-Olof Sjöö, förbundsordförande i GS-facket. 

IF Metalls avdelningsordförande Kenneth Björklund berättar mer om dagen:

– Vi anordnar en tipspromenad med resepresentkort som pris inne i parken, säger Kenneth Björklund.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt