Annons:

Kommunen vill se biljettförsäljning över disk

Hultsfreds kommun jobbar för att det ska finnas ett försäljningsställe för biljetter i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Kommunen vill se biljettförsäljning över disk

Det finns inte längre någon möjlighet att få hjälp med att köpa biljett i Hultsfreds stationshus. Hultsfreds kommun ligger på Kalmar länstrafik men ingenting har hänt.

Annons:

Caféverksamheten som bedrivits i stationshuset stängdes i maj och då har möjligheten att köpa enkelbiljetter med kontanter försvunnit. 

I en intervju med Dagens Hultsfred har Titti Nilsson, försäljningsansvarig på KLT, berättat att det var Mattias Jacobsson som valde att säga upp sitt ombudsavtal på grund av dålig lönsamhet. 

Föreslår Coop som försäljningsställe

Hultsfreds kommun har varit tydliga med att de önskar och vill skapa en ny plats för biljettförsäljning. Deras förslag är att försäljningen ska ske på Coop Konsum i Hultsfred.

”KLT har ännu inte varit i kontakt med Coop som var vårt förslag omedelbart till KLT:s ledning. Anledningen till detta är säger KLT på direkt fråga att man nu jobbar med att ta fram en försäljningsstrategi avseende bland annat framtida försäljningskanaler. KLT meddelar att man inte vill gå händelserna i förväg och måste därför avvakta innan de går vidare med en ny lösning i Hultsfred”, skriver näringslivsstrategen Michael Leijonhud i ett yttrande. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt