Annons:

Polisen vill ha tips om den försvunna kvinnan

Polisen har påbörjat sökinsatser efter den försvunna kvinnan. Foto: Arkivbild

Polisen vill ha tips om den försvunna kvinnan

Polisen vill ha allmänhetens hjälp i sökandet efter den försvunna kvinnan från Eksjö. Senaste uppgiften från kvinnan är att hon satt på ett tåg på väg till Malmö.

Annons:

DV/DH/DVV skrev om Missing People efterlysning av kvinnan under söndagen. Under förmiddagen gick Polisen ut med en del nya uppgifter om försvinnandet. Kvinna bor i Eksjö och senast någon hade kontakt med henne var via sms vid 12.00 i lördags. Då berättade kvinnan att hon satt på ett tåg och var på väg till en släkting i Malmö. 

Sedan dess är hon försvunnen. Kvinnan är 21 år, cirka 165 centimeter lång och har mörkt hår. Hon kan vid försvinnandet ha varit klädd i en svart jacka, svarta sneakers och svarta byxor. Hon kan också ha burit en ryggsäck.

Polisen har påbörjat sökinsater i och omkring kvinnans bostad och på andra platser samt gjort andra kontroller, men hittills utan resultat. I ett pressmeddelande vädjar man nu om allmänhetens hjälp med att hitta kvinnan och tar tacksamt emot tips och iakttagelser som gör att hon kan hittas.

Tipsen lämnas på 114 14. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt