Annons:

Här är vårens evenemang på kommunens bibliotek

Det händer en hel del på Hultsfreds bibliotek under våren. Foto: Ossian Mathiasson

Här är vårens evenemang på kommunens bibliotek

På Virserums och Hultsfreds bibliotek drar kulturevenemangen och författarbesöken igång för det nya året. De första besöken är inbokade och klara.

Annons:

Först ut i år är berättaren Mikael Thomasson, berättarpedagog på Sagobygden, som kommer till Hultsfred den 6 februari och berättar skrönor om rockartister. 

”Hans förmåga att fånga publiken och hans enorma närvaro har gjort honom till en mycket uppskattad berättare”, skriver Hultsfreds bibliotek på sin Facebooksida. 

Utställning om Astrid Lindgren

Utställningen om Astrid Lindgren som opinionsbildare, som går under namnet ”Ingen liten lort”, visades på Astrid Lindgrens Näs under sommaren och var öppen till november. Nu förflyttas utställningen till grannkommunen och den kommer visas på Hultsfreds bibliotek från 18 februari till 5 mars och på Virserums bibliotek från 11 mars till 22 mars. 

I utställningen får besökaren möta debattören Astrid och hennes osvikliga engagemang för bland annat fred, barns rättigheter samt djur och natur. 

Brita Freudenthal från Målilla berättar om sin nya bok ”Rekorderligt fruntimmer sökes” på Virserums bibliotek den 20 februari. 

Familjelördag i Hultsfred

Torsdagen den 7 mars kommer entreprenören Michel Issa till Hultsfreds bibliotek för att berätta som sin resa där han la tio år av sitt liv på drömmen om att bli munk innan han sadlade om och sökte hundratals jobb utan framgång. Han började en ny resa och har utvecklats till en duktig entreprenör där hans viktiga ståndpunkt är att föra människor närmare varandra. 

Lördagen den 9 mars blir det familjelördag på Hultsfreds bibliotek med barnföreställningen Kalas Alfons Åberg. 

Under våren blir det också en hel del sagostunder med olika teman och under flera torsdagar är det bokklubb för barn mellan nio och tolv år i Hultsfred. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt