Annons:

Dags för sportlov – här hittar du aktiviteterna i kommunen

Vecka 8 är det dags för ett efterlängtat sportlov för ungdomarna i Hultsfreds kommun. Här är ett urval av aktiviteter som erbjuds under sportlovsveckan.

Annons:

Nu är det återigen dags för sportlov och det finns gott om aktiviteter att ägna sig åt. För att ni ska slippa leta kommer här en lista som Hultsfreds kommun har presenterat på sin hemsida. 

Rio Bio i Hultsfred visar filmerna Beast, Röjar-Ralf kraschar internet, Draktränaren 3 och Alita Battle angel medan bion i Virserum har Draktränaren 3 och Ben is back på filmduken. 

Sportlovssmyg i Hultsfred

Det blir spontanidrott i Mörlunda sporthall på tisdag och torsdag. Vid scoutstugan i Vena blir det pulkaåkning om snön är kvar på lördag. 

Virserums konsthall bjuder in till öppen verkstad där man med olika redskap målar och trycker textil. 

Virserums ishall, bandybanan i Målilla och Dackestupet i Virserum har öppet flera gånger under sportlovsveckan. 

På onsdagskvällen arrangerar Korpen sportlovssmyg med tipsrunda i skogens mörker vid Föreningshuset i närheten av Knektagården i Hultsfred. 

Om snön finns kvar arrangeras barnens vasalopp vid sporthallen i Silverdalen på tisdag och det blir tipspromenad med barn- och vuxenfrågor oavsett vad det blir för väder. 

Erbjuder resa till Linköping

Hagadals simhall satsar på barnens vecka i simhallen och bjuder in till lek i hela stora bassängen. En stor hinderbana kommer ligga i hela vecka och varje dag blir det tävling i vattenrutschbanan och även simtävling för barn. På fredagen blir det sportlovsdisco i simhallen. 

Fritidsgårdarna i Hultsfreds kommun har öppet hela veckan och planerat in en resa till Linköping på tisdag och Dackestupet på onsdag. Vid resan till Linköping besöker eleverna Hangaren (skatepark) och Yoump (trampolinpark). 

Mer information går att hitta på Hultsfreds kommuns hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt