Annons:

En månad kvar till företagsgalan – så ser upplägget ut

Den 9 mars arrangeras årets företagsgala i Hultsfreds kommun på Hotell Hulingen. Det mesta kommer vara sig likt jämfört med tidigare års galor.

Annons:

I förra veckan berättade Dagens Hultsfred om att Johan Kling (Fasadglas Bäcklin AB), Peter Nilsson (Bergs Timber AB) och Urban Einarsson (Byggservice i Målilla AB) är nominerade till årets företagare i Hultsfred under gångna året. 

På företagsgalan den 9 mars kommer vinnaren presenteras och det är fler företagare från kommunen som ska prisas i kategorierna årets UF-företag, årets nyföretagare, årets köpman, näringslivsstipendiet och årets SSA-företag.

– Det är jättekul att uppmärksamma företagen som vi har i Hultsfreds kommun och deras insatser. Det måste vi absolut göra, säger Annelie Ohlsson, handläggare på utvecklingskontoret på Hultsfreds kommun.  

Galan byter månad

Inom kort ska de nominerade i de olika klasserna presenteras.

– Det är inte riktigt klart ännu men inom någon vecka är namnen ute, säger Annelie Ohlsson.

Hur ser upplägget ut inför årets gala?

– Det kommer vara som vanligt, inga större förändringar. Vi ska vara på Hotell Hulingen och i år är det Rayday som står för underhållningen tillsammans med Lisa Sandstedt. Fredrik Thalin är konferencier, säger hon. 

Företagsgalan byter månad till årets firande. I fjol körde man i april och i år blir det den 9 mars.

– Vi kände att vi var tvungna att flytta och tidigarelägga galan. I fjol blev det väldigt sent att ha den i april och 9 mars var det bästa lediga datumet. 

LÄS ÄVEN: De kan bli årets företagare i Hultsfreds kommun

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt