Annons:

FÖRETAG MED HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER KLIVER IN I KOMMUNEN

Silwer Bemanning AB ägnar sig åt hushållsnära tjänster och husarbeten och kliver in på flera orter i Hultsfreds kommun. Bilden är en genrebild. Foto: Pixabay

FÖRETAG MED HUSHÅLLSNÄRA TJÄNSTER KLIVER IN I KOMMUNEN

Ett nytt företag kliver in i Hultsfreds kommun. Det är Silwer Bemanning AB som har godkänts som leverantör inom hemtjänsten i Hultsfreds kommun.

Annons:

Företaget lämnade in en ansökan om att bli godkänd som leverantör inom hemtjänsten i Hultsfreds kommun.

Företaget ägnar sig åt hushållsnära tjänster och husarbeten och är sedan tidigare leverantör i Västerviks och Vimmerby kommuner. 

Nu har socialnämnden godkänt Silwer Bemanning AB som leverantör av service inom hemtjänst i Hultsfreds kommun enligt ansökan. 

Företagets aktuella områden där man vill vara leverantör i är Hultsfred, Järnforsen, Målilla, Rosenfors, Mörlunda och Vena. 

"Våra uppdragsgivare är äldre, barnfamiljer, husägare och företag med flera. Du som vill ha hjälp med städning, trädgårdsarbete, målning och snickeriarbeten är välkommen att kontakta oss", skriver Silwer Bemanning på sin hemsida. 

Underlagen som lämnats in har granskats utifrån aktuell checklista och det förfrågningsunderlag som gäller i Hultsfreds kommun och företaget uppfyller alla krav. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt