Annons:

  • BUTIK I CENTRALA HULTSFRED HAR LAGTS NER

    Hultsfredsbutiken Blomsterdrömmar har stängt igen efter att bolaget, som drev butiken, försattes i konkurs. Foto: Ossian Mathiasson

  • BUTIK I CENTRALA HULTSFRED HAR LAGTS NER

    Butiken har tömts på prylar den senaste tiden och i flera fönster står det att lokalen finns att hyra.

BUTIK I CENTRALA HULTSFRED HAR LAGTS NER

Hultsfredsbutiken Blomsterdrömmar har lagts ner och tömts på alla prylar. Nu står ytterligare en lokal tom och redo för uthyrning i centrala Hultsfred.

Annons:

I början av april stängdes butiken Blomsterhallen i Vimmerby och i mitten av maj försattes bolaget Spirea i Vimmerby KB, som drev butiken, i konkurs. 

Bolaget drev också Blomsterdrömmar i Hultsfred, som under förra månaden slog igen dörrarna. 

– Det blev auktion på nätet med alla prylar i butiken. För tre veckor sedan var det avhämtning av grejerna och sedan dess har butiken varit stängd, säger Brigitte Wall på Hultsfreds vandrarhem, som är kontaktperson för de som är intresserade av att hyra lokalen. 

"Givetvis dåligt"

Enligt Brigitte Wall finns det flera som har visat intresse för lokalen.

– Det är tre stycken nyetablerade företag som har visat intresse, det är inom frisör, parfym och kläder. Det är en kostnadsfråga för många, att de kan hyra en sådan stor lokal. Den ligger ändå på 145 kvadratmeter, säger Brigitte Wall. 

I fyra år har Blomsterdrömmar funnits i Hultsfred.

– Det är givetvis dåligt men sedan ska jag inte sticka under stolen med att det inte är några affärer som går bra i Hultsfred. Har man problem med en dragkedja måste man åka till Vimmerby, säger Brigitte Wall.

Dagens Hultsfred har sökt representanter från bolaget utan framgång.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt