Annons:

Lokalt företag flyttar några meter: ”Bara tillfälligt”

Niklas Gränshagen har gjort en tillfällig flytt med företaget Antennservice på grund av en renovering i lokalen på Bryggerigatan. Foto: Ossian Mathiasson

Lokalt företag flyttar några meter: ”Bara tillfälligt”

Hultsfredsföretaget Antennservice har flyttat till nya lokaler, bara ett par meter från den nuvarande lokalen. Men de är inom kort tillbaka på gågatan igen.
– Det är bara tillfälligt, säger Niklas Gränshagen på Antennservice.

Annons:

I tisdags gjorde Antennservice den tillfälliga flytten till sina nya lokaler i centrala Hultsfred på grund av renovering av den gamla lokalen. Under tiden finns företaget runt hörnet efter Handelsbanken på Västra Långgatan.

– Tanken är att jag ska komma tillbaka till min lokal så fort som möjligt. Jag är just nu i en del av biblioteksbyggnaden. Det har uppstått en fuktskada i golvet i min lokal så jag var tvungen att flytta ut tillfälligt, säger Niklas Gränshagen på Antennservice. 

"Nära och bra"

Han räknar med att han kan flytta tillbaka till Bryggerigatan (gågatan i Hultsfred) om en dryg månad. Han är ändå nöjd med den kortsiktiga lösningen som han har fått till med Hultsfreds kommun. 

– Det var nära, bra och smidigt att flytta hit. Det handlar om typ 50 meter. Sen är det klart att jag ville vara kvar i centrum. säger Niklas Gränshagen. 

Antennservice, som bara har öppet två dagar i veckan, hade öppet i sina tillfälliga lokaler för första gången på torsdagen. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt