Annons:

Nye riksdagsledamoten återvänder till hembygden

Kristdemokraten Jimmy Loord kommer hem till sin hembygd i morgon (fredag). Foto: Pressbild

Nye riksdagsledamoten återvänder till hembygden

Riksdagsledamoten Jimmy Loord från Kristdemokraterna återvänder till sin hembygd imorgon. Loord, som numera bor i Nybro, besöker Pingstkyrkan i Mörlunda på fredagskvällen för att berätta om livet i huvudstaden och redovisa vad han haft fokus på sedan valdagen

Annons:

I början av året 2018 inledde Jimmy Loord sin riksdagsvalrörelse med en turnédag i Hultsfred då han bland annat besökte Plannja i Järnforsen och fick uppdatering om kommunens satsningar på ny teknik för att underlätta företagandet. 

”Inledningen av valrörelsen kanske inte gav så stora förhoppningar att det verkligen skulle bli ett riksdagsmandat”, skriver Anders Andersson (KD) i ett pressmeddelande. 

"Planerat besöket under en tid"

Ju närmare valdagen kom desto starkare blev tilltron till valframgång och Loord lyckades bli riksdagsledamot för KD i Kalmar län. 

”På fredag är det på dagen 13 månader sedan riksdagsvalrörelsen 2018 drog igång med besök av Jimmy Loord. Fem månader har förflutit sedan valdagenoch på fredag (i morgon) besöker han kommunen och Mörlunda. Vi har planerat detta besök under en tid och väljer att inte enbart ha det som ett traditionellt årsmöte med riksdagsledamoten som talare. Vi öppnar upp för att intresserade och nyfikna personer är välkomna att lyssna till Jimmy Loord och ställa frågor till honom samt delta i gemensamt fika”, skriver Anders Andersson. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt