Annons:

Andersson omvald som KD-ordförande – medlemsantalet ökar

Anders Andersson fortsätter som ordförande för Kristdemokraterna i Hultsfreds kommun. Foto: Ossian Mathiasson

Andersson omvald som KD-ordförande – medlemsantalet ökar

På fredagen höll Kristdemokraterna i Hultsfreds kommun årsmöte. Anders Andersson från Järnforsen valdes om som ordförande för partiavdelningen.

Annons:

Den nyvalde riksdagsledamoten Jimmy Loord talade på Kristdemokraternas årsmöte i Mörlunda på fredagskvällen och det var ungefär 50 deltagare som kom till platsen för att lyssna på Mörlundasonen, som numera bor med sin familj i Nybro.

Några besked som han levererade under årsmötet var att han vill återupprätta LSS, prioritera sjukvårdsfrågorna genom åtgärder som kortar vårdköerna och genomför skattesänkningar till landets pensionärer. 

Fortsätter som ordförande

Anders Andersson valdes om som ordförande för partiavdelningen. Ny vice ordförande blev Monica Berg och ny sekreterare blev Freudenthal. Kassör är Sture Bergh och övriga styrelsemedlemmar är Åke Nilsson, Lennart Davidsson, Christian Nytorpet och Gun-Britt Axelsson. Nyvald som ersättare i styrelsen blev Tina Bågenhammar och därutöver är Anders Elgenmark och Torgny Rönnestad ersättare.

Vid årsmötet presenterades nyheten om att KD i Hultsfreds kommun har en stark medlemsökning under 2019. Medlemsantalet vid årsskiftet var 87 men sedan dess har fem nya medlemmar tillkommit i januari. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt