Annons:

Mizimovic har tagit plats i riksdagen – överraskades med blomma

Nermina Mizimovic, som ska sitta i Sveriges Riksdag under en tid, fick en blomma av Anders Andersson under kvällens kommunfullmäktige i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Mizimovic har tagit plats i riksdagen – överraskades med blomma

Nermina Mizimovic (S) från Hultsfred har fått hoppa in i riksdagen under en tid. I inledningen av kvällens kommunfullmäktigesammanträde fick hon ta emot en blomma av fullmäktiges ordförande Anders Andersson (KD).

Annons:

Kvällens kommunfullmäktigesammanträde i Hultsfreds gymnasiums matsal inleddes med att Anders Andersson riktade ett särskilt välkomnande till S-politikern Nermina Mizimovic, som har fått kliva in i riksdagen för att täcka upp efter Laila Naraghi som är mammaledig under flera månader. 

Kommunfullmäktiges ordförande överraskade henne med en blomma och tog chansen att säga några ord. 

– Vi är glada över att ha aktiva kommunpolitiker och nu har vi på nytt en av kommunfullmäktiges ledamöter som sitter i Sveriges riksdag. Jag vet att du i första hand kommer representerar ett parti (Socialdemokraterna) och Kalmar län men jag är också stolt över att du representerar Hultsfreds kommun. Med dessa blommor vill jag uttala mitt och kommunfullmäktiges lycka till och grattis till uppdraget som du får ha under en tid, sa Anders Andersson, kommunfullmäktiges ordförande, under sammanträdet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt