Annons:

Han är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred

Carl-Wiktor Svensson är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred. Foto: Ossian Mathiasson

Han är ny ordförande för Moderaterna i Hultsfred

Tidigare i veckan hade Moderaterna i Hultsfreds kommun sitt årsmöte och det valdes en ny ordförande. Det är Carl-Wiktor Svensson som kommer axla den rollen.

Annons:

Vid årsmötet valdes Carl-Wiktor Svensson som ny ordförande och Marianne Vifell-Waters är vice ordförande. 
Åke Bergh, som har varit ordförande de senaste åren, blir ledamot under det kommande året. Övriga ledamöter är Johan Svensson, Pär Edgren, Sievert Andersson, Percy Hesselgård, Coony Daag, Andreas Borgengren och Alva Ärleskog (nyval). 

– Jag är ödmjuk men målmedveten inför uppdraget. Moderaterna har en stor potential att växa i Hultsfreds kommun. Hela Hultsfred skulle tjäna på mer moderat politik och genom en fortsatt majoritet med Centerpartiet och Kristdemokraterna finns möjligheten att genomföra våra förslag. En stor del av föreningens fokus kommer att läggas på den lokal politikutvecklingen. Här kommer gruppledare Åke Bergh tillsammans med fullmäktigegruppen ha ett stort ansvar. Vi ska som förening också bidra med idéer för att utveckla Moderaternas politik även regionalt och nationellt, säger Carl-Wiktor Svensson, nyvald ordförande för Moderaterna i Hultsfreds kommun. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt