Annons:

Målillas bottennapp – föll mot nästjumbon

Målilla åkte på en tung förlust i kvällens match mot nästjumbon BK Bore. Foto: Ossian Mathiasson

Målillas bottennapp – föll mot nästjumbon

Målilla Bandy gjorde ingen bra insats i kvällens bortamatch mot nästjumbon BK Bore. Det blev förlust med 2–7.
– Vi räckte inte till och är alldeles för tunna, säger tränaren Johnny Quiros.

Annons:

Målilla Bandy har ingenting mer än hedern att spela för i slutomgångarna av bandysäsongen och motivationen verkar inte vara på topp. 

– När det har varit som det har varit så försvinner motivationen, det är väl naturligt att det blir så. Vi har ingen superbred trupp och då går det hårt åt på vissa spelare. Vi har 16 spelare och det är vad vi har. I dag hade vi fyra-fem spelare borta och då kan vi inte sätta en hel bänk. Så länge man är med i serien och har positiv trend så finns det givetvis ett större hjärta. Motivationen och glädjen naggas i kanten, säger Johnny Quiros. 

Två baklängesmål på tre minuter

De har blandat och gett den senaste tiden och i kväll gjorde man inte de tillresta supportrarna nöjda i Figeholm. Det blev förlust med 2–7 mot bottenlaget Bore.

Bore tog ledningen efter tolv minuter och efter dryga halvtimmen utjämnade Målillas stekhete forward Tobias Petersson till 1–1.

Sedan var det slut på det roliga. Bore gjorde 2–1 strax före halvtidsvilan och gjorde 3–1 och 4–1 inom loppet av tre minuter efter en timmes spel. 

"Vi är för tunna"

Tobias Petersson gjorde 4–2 på straff i 81:a minuten men Bore var det bättre laget och hann göra både 5–2, 6–2 och 7–2 före matchens slut.

– Vi räcker inte till, vi är för tunna. Bore är rejälare i allt de gör och det hänger säkert ihop med många faktorer. Vi är yngre till åldern och saknade flera spelare. Vi måste ändå lyfta på hatten för Bore, de vinner rättvist och är det bättre laget. 

Målilla ligger trea från slutet i tabellen med 19 poäng, åtta poäng före nästjumbon Bore. Nästa fredag avslutar Målilla säsongen med hemmamatch mot Jönköping Bandy.

Felix Andersson gjorde en hyfsad match. I övrigt var det slätstruket i Målilla. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt