Målilla utan chans i premiären – föll med klara siffror

Målilla Bandy föll stort i dagens seriepremiär hemma mot Finspång. Foto: Linus Johansson

Finspångs AIK, en av favoriterna till seriesegern i division 1 södra, gav inte Målilla Bandy någon chans i dagens seriepremiär. Matchen på Venhagsvallen slutade 11-2 till bortalaget.

Målilla fick sämsta tänkbara start på matchen när Finspång gjorde 1-0 efter fem minuter och utökade till 2-0 fyra minuter senare. 18 minuter in i matchen utökade bortalaget sedan till 3-0, som blev 5-0 innan den första halvleken var över.

Starten på den andra halvleken blev inte roligare för hemmalaget med två tidiga FAIK-mål.

Målilla förlorade matchen med 11-2 och hemmalagets mål gjordes av Daniel Skoog och Eric Karlström.

Sammantaget var rödvitt utan chans i matchen mot ett mycket starkt Finspång, som lär vara en stark kandidat till att vinna serien.