Annons:

Han blir ny ordförande i Målilla GoIF: ”Nu kör vi”

Mikael Karlsson är ny ordförande i Målilla GoIF:s huvudstyrelse. Foto: Linus Johansson

Han blir ny ordförande i Målilla GoIF: ”Nu kör vi”

Förra året saknade Målilla GoIF ordförande i styrelsen. Nu ska Mikael Karlsson axla den rollen.
– Målilla GoIF har en stor plats i mitt hjärta, säger han.

Annons:

Med nya krafter i styrelsen ser Målillabon och Vetlanda Speedways nye lagledare Mikael Karlsson fram emot uppdraget som ordförande i Målilla GoIF:s huvudstyrelse. 

– Jag har varit engagerad på olika sätt i Målilla GoIF i många år och nu passar det bättre med tanke på upplägget som jag har som lagledare i Vetlanda. Jag brinner för Målilla och i flera års tid har man haft problem att hitta en ordförande. Jag och Jonas (Karlsson) började prata om att vi ville lösa det och nu kör vi, säger Mikael Karlsson.

Så ser styrelsen ut

Deras arbete har sedan bestått av att hitta folk som vill vara med i styrelsen och Mikael Karlsson är nöjd med hur sammansättningen ser ut.

Mikael Karlsson är ny ordförande och Jonas Karlsson ny vice ordförande. Karin Hildebrandt är kassör, Maria Hermansson sekreterare och ledamöter är Samuel Pettersson och Fredrika Svensson.  Suppleanter är Bosse Karlsson och Marcus Håkansson. 

– Det är personer som vill vara med och utveckla idrotten i Målilla, det övertygade mig att det är rätt tillfälle att kliva in som ordförande. Jag klev ur styrelsen för några år sedan och nu kliver jag in igen, säger Mikael Karlsson och fortsätter:

– Man tänker ibland att man skulle få tid över om man la sitt engagemang i klubben åt sidan men jag brinner för föreningen och tittar på många bandy- och fotbollsmatcher på senior- och ungdomssidan.  

Vad blir de störa utmaningarna för er under nästa år?

– Det är viktigt för oss i styrelsen att försöka hitta starka sektioner till både fotbollen och bandyn, de måste fungera och vara välorganiserade, säger han.

Föreningen fyller 100 år 2018

Karlsson berättar att han kommer vara med i bandysektionen och styra de sportsliga och de ekonomiska bitarna tillsammans med Jonas Karlsson. Inom fotbollen kommer han finnas med som stöd till sportgruppen där Henrik Pernius och Niclas Skoog sitter.

I år fyller Målilla GoIF 100 år och i november ska man fira det.

– Det kommer bli en jubileumsfest och just nu jobbar vi med upplägget. Vi är i planeringsstadiet och det ska bli ett trevligt firande med nuvarande och tidigare medlemmar och spelare som har spelat och spelar i klubben, säger han. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt