Annons:

Tränarklart i Järnforsens AIK –

Järnforsens AIK har gjort klart med tränare till kommande säsong. Foto: Bildbyrån

Tränarklart i Järnforsens AIK – "Vi sitter lugnt i båten"

Järnforsens AIK kör vidare med Albin Moberg som tränare även kommande säsong.

– Jag kände direkt att jag ville fortsätta och det känns skönt att få lite avlastning också, säger Albin Moberg.

Annons:

Att Albin Moberg skulle bli kvar som tränare för Järnforsens AIK även nästa säsong var ingen högoddsare. Då kommer han också att få hjälp av två assisterande tränare i form av Fredrik Arvidsson och Joakim Nilsson.

Albin Moberg ser positivt på att bygga vidare på det man startat i JAIK.

– Jag tyckte att vi blev bättre och bättre ju längre säsongen led och som helhet gick det riktigt bra. Vi har lärt känna varandra på ett bra sätt och kan bygga vidare på det vi startat. Det viktiga för oss är att hålla en hög träningsnärvaro och det gör vi. Just nu tränar vi en gång i veckan och förra helgen var det 22 stycken spelare på plats. Vi vill hålla igång två lag och ha riktigt skoj tillsammans, säger Albin Moberg.

I nuläget har man inte klart med något nyförvärv till 2024. Å andra sidan har ingen spelare heller aviserat att den kommer att lämna.

– Vi sitter lugnt i båten. I första hand vill vi behålla de som är hos oss och det verkar vi få göra. Sen kommer det nog att ramla in en eller några nya spelare framöver, men vi har inget klart på den fronten i dagsläget. Fokus ligger främst på att få hem ett par "Järnforsenpojkar", vi får se hur det går.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt