Annons:

HFK tog andra raka – besegrade BOIF

Caroline Phalén var en av HFK:s målskyttar. Foto: Arkivbild

HFK tog andra raka – besegrade BOIF

Hultsfreds FK har fått en perfekt start på säsongen och tog andra raka trepoängaren när man besegrade Blackstad/Odensvi med 3-1. BOIF inledde säsongen med en vinst (8-0) mot Gamleby FF, men fick det alltså betydligt tuffare mot HFK.  

Annons:

HFK gjorde en bra insats och tränare, Krister Borgh, var särskilt nöjd med lagets prestation i delar av första halvlek.

– Vi har en period mellan minut femton och trettio som jag skulle vilja säga är lysande. Efter det blir vi kanske lite bekväma även om vi för spelet i andra halvlek också, förklarar Borgh.

Även BOIF:s tränare, Daniel Wessman, var nöjd med sitt lags insats. Att man förlorade med 3-1 var inget man var allt för ledsen över och mycket av spelet var han jättenöjd över.

– Jag är så nöjd jag kan vara med prestationen. Jag hade kanske räknat med större förlust mot ett lag som troligen kommer vara i toppen och slåss. Vi har ett ungt lag som står upp superbra och jag är hur nöjd som helst med sättet vi spelar på.

Borgh valde att lyfta Moa Carlsson och Mimmi Wersenius prestationer, samtidigt som Stina Gunnarssons andra halvlek förtjänade ett extra omnämnande. Wessman tyckte att hela laget kunde kvittera ut höga betyg. Men Emma Göransson, Emma Wessman och Elsa Edman fick varsitt extra pluss av honom.

HFK:s mål gjordes av Caroline Phalén, Elsa Nilsson och Moa Carlsson. Emma Wessman gjorde målet för BOIF 

HÄR går det att kika på tabellen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt