Annons:

Han blev målskytt för tredje matchen i rad när Lojal vann

Aziz Ahmed Atai gjorde mål för tredje matchen i rad när Lojal vann hemmapremiären mot Eksjö. Foto: Ossian Mathiasson

Han blev målskytt för tredje matchen i rad när Lojal vann

SK Lojal tog tre poäng i hemmapremiären mot Eksjö Fotboll. För tredje matchen i rad hamnade Aziz Ahmed Atai, som är ny i rollen som forward, i målprotokollet.
– Han är glödhet just nu, säger tränaren Viktor Gimolli.

Annons:

Den senaste tiden har varit tuff för Lojal med 1–3-förlust i premiären mot Stockaryd/Rörvik och uttåg ur Hyundai Cup den första maj. 

I hemmapremiären mot IF Eksjö tog Lojal en efterlängtad seger. 

– Äntligen, känslan är så skön. Det märks hur mycket som mest när ”Kacke” (Kastriot Jashari) och Ahmed (Allo) är med. Vi har saknat rutinen i de senaste matcherna och nu får vi en helt annan trygghet. Alla spelare höjer sig flera snäpp, säger Viktor Gimolli. 

"Spelmässigt var vi bättre"

En av spelarna som klev fram och hittade nätet för tredje matchen i rad var Aziz Ahmed Atai, som har gått från back till forward. Han gjorde 1–0 efter 20 minuter. 

– Han spelar riktigt bra och visar riktigt bra form. Han gjorde mål i premiären, cupmatchen mor Edsbruk och nu gjorde han mål igen, säger Gimolli. 

Eksjö kvitterade på frispark i början av andra halvlek och kort därpå satte Ahmed Imad Tarabeih 2–1, framspelad av Aziz Ahmed Atai. 2–1 blev slutresultatet i matchen och nu står Lojal på tre poäng efter två matcher. 

– Spelmässigt var vi mycket bättre än Eksjö. Vi är ett lag som vill rulla boll men planen var svårspelad och gjorde det jobbigt men jag är nöjd. Vi borde ha vunnit med kanske 4–1, säger han. 

Bäst i Lojal var Kastriot Jashari, Ahmed Imad Tarabeih och Aziz Ahmed Atai.

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt