Annons:

Albert showade och svarade för ett rekord – ”Kanske inte det mest omtycka laget”

Albert Johansson var förstås nöjd med dagens 7-0-seger, där han stod för fem av målen. Foto: Linus Johansson

Albert showade och svarade för ett rekord – ”Kanske inte det mest omtycka laget”

Albert Johansson showade rejält när Hultsfreds FK besegrade Ängö med 7-0 på bortaplan i dag. HFK-anfallaren gjorde fem av målen.
– Jag har inte gjort mål på två matcher så det var superskönt, säger Albert Johansson.

Annons:

Redan innan matchen mot Ängö ledde Albert Johansson seriens skytteliga med sina elva fullträffar. I dag blev det alltså fem nya. Så många mål har HFK:s spjutspets aldrig tidigare gjort i en och samma seniormatch.

– Nej, inte vad jag minns i alla fall. Jag vet att jag har fått trycka in fyra mål ett par gånger, men inte fem, skrattar Albert Johansson.

”En konstig match”

Det var han som inledde Hultsfreds målskytte redan i den tredje minuten. Sedan blev det alltså fyra fullträffar ytterligare.

Var det något av målen som stack ut?

– Det var väl egentligen det sista där jag fick en långboll, utmanade en försvarare och drog dit bollen i bortre gaveln.

Hur skulle du förklara 7-0-segern?

– Det var en konstig match och det kändes inte alls som att något av lagen var på tårna. Men vi har ju en väldigt bra sammanhållning inom laget så jag var egentligen aldrig orolig. Offensivt kommer vi alltid att producera.

En poäng till serieledning

Hultsfred är fortsatt en poäng bakom serieledande Pukeberg. Tre poäng skiljer nu ned till Hossmo på tredjeplatsen.

– Det ser ljust ut. Vi vet vad vi vill och vi kommer verkligen att kämpa för att nå målet som vi har satt upp. Visst, vi kanske inte är det mest ”omtycka” laget, men det handlar om att visa att man kan lira boll på planen och det gör vi verkligen för tillfället, säger Albert Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt