Annons:

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Markus Ahl är en av spelarna som tar plats i Veckans elva. Foto: Ossian Mathiasson

Här är spelarna som tar plats i Veckans elva

Snart är vårsäsongen över och det går att lägga ytterligare en fotbollsvecka till handlingarna. Många spelare i de lokala lagen stack ut i positiv bemärkelse. Nedan ser ni elva av dem.

Annons:

 

Målvakt:
John Nilsson, Södra Vi IF: Tar plats i veckans elva för andra veckan i rad. Borta mot Överum var han återigen stabil och gjorde en kanonräddning på en av Överums chanser. 


Försvarare: 
Daniel Skoog, Målilla GoIF: Håller ihop Målillas försvarslinje på ett imponerande sätt och i bortamatchen mot Fliseryd var han lysande. Målilla toppar serien och har bara släppt in tre (!) mål på åtta matcher, 720 minuter.

Malin Söderlund, Vimmerby IF: Vimmerby körde över Eksjö med 5–0 i ett ensidigt derby. Söderlund var VIF:s bästa spelare och krönte sin fina insats med ett viktigt mål i början av andra halvlek. 


Markus Ahl, Vimmerby IF: Växt in i rollen som mittback och har gjort flera starka prestationer på sistone, bland annat i den betryggande 2–0-segern mot Tenhult. 

 

Mittfältare: 
Mohammed Ibrahim, Vimmerby IF: Fem raka segrar kan serieledande Vimmerby stoltsera med i division 3 och i senaste matchen mot Tenhult (seger 2–0) var det Mohammed Ibrahim som imponerade mest. 

Anna Karlsson, Vimmerby IF: Sliter något kopiöst på Vimmerby IF:s innermittfält i match efter match och har, precis som hela laget, gjort en stark säsong. Den viktiga kuggen vann mittfältskampen i derbyt mot Eksjö.

Alexander Ekberg, BK Boston: Boston hänger med bra i toppen av division 6 och i segermatchen mot Hjorted/Totebo gjorde han en stark insats på det centrala mittfältet.

Nicole Nilsson, Rosenfors IF: Laget var nära att hämta in ett stort underläge hemma mot HM IS men Nicole Nilssons dubbla mål hjälpte inte. De föll med 2–3.

 

Anfallare: 
Rasmus Bexell, Gullringens GoIF: För andra matchen i rad tappade topplaget Gullringen viktiga poäng när det blev kryss mot Stensjön. En av få spelare som fick godkänt var tvåmålsskytten Rasmus Bexell, som har gjort åtta mål så här långt.  


Flamur Mullali, SK Lojal: Lojal var det bättre laget på i princip varje position i derbyt mot IF Hebe. Den vasse målgöraren Flamur Mullali gjorde två fullträffar och fick beröm av tränaren Viktor Gimolli. 

Filip Frejd, Södra Vi IF: Gjorde sin bästa match för säsongen när Södra Vi tog sjätte raka segern borta mot Överum. Frejd gjorde både mål och assist och vann mycket dueller i sin roll som släpande forward.  

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt