Annons:

Jejna tvåmålsskytt när Lojal slog Storebro

SK Lojals goda form håller i sig och hemma mot Storebro kom tredje raka segern. Foto: Ossian Mathiasson

Jejna tvåmålsskytt när Lojal slog Storebro

SK Lojal fick en fin avslutning på vårsäsongen med tre raka segrar. Hemma mot Storebro IF blev Ilhan Jejna hjälte som tvåmålsskytt.
– De här tre segrarna betyder jättemycket. Nu lyfter vi från botten, säger tränaren Viktor Gimolli.

Annons:

När Viktor Gimolli ska sätta sig och summera våren i division 5 är det avslutningen som han kommer vara mest nöjd med. 

De har slagit bottenkonkurrenterna Hebe med 5–2, Horn/Hycklinge med 3–2 och Storebro med 2–1 och tack vare de tre raka segrarna har de hamnat på säker mark. 

– Det är gött som bara den, säger Viktor Gimolli. 

Jejna blev tvåmålsskytt

I matchen mot Storebro spelade Lojal mycket bra i 25 minuter och tog också ledningen genom Ilhan Jejna under den perioden. I 70:e minuten fyllde samme Jejna på med 2–0. 

– Vi hade total kontroll på matchen i 25 minuter och spelade väldigt bra. Efter det hade vi inte samma spel, vi spelade mest i sidled och var alldeles för nonchalanta, säger Gimolli. 

Ung spelare gjorde mål i debuten

Med 15 minuter kvar att spela reducerade Storebro a-lagsdebutant Jesper Erkkilä, 15, till 1–2. Storebro kom till spel med många tongivande spelare på frånvarolistan och tränaren Johan Aronsson var mycket imponerad över laginsatsen.  

– Lojal är mycket bollskickliga och låter de vara det. Vi ligger rätt i våra positioner och har kvitteringschanser om Lojal kanske har lite fler chanser. Vi är nära att kvittera och jag tycker att killarna är värda en poäng för jobbet som de lägger ner, säger Johan Aronsson. 

Bäst i Lojal var Ilhan Jejna och Jetmir Shehi. Alla fick plusbetyg i Storebrolaget. 

Lojal har 18 poäng och ligger i mitten av tabellen medan Storebro ligger strax utanför den negativa kvalplatsen på 14 poäng när division 5-serien går på semester. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt