VSGF/JAIK föll i säsongsavslutningen

Emir Asic och hans VSGF/JAIK föll med 2-3 mot Långemåla. Foto: Ossian Mathiasson

VSGF/JAIK hade ingenting att spela för i säsongsavslutningen och det syntes. Borta mot Långemåla blev det förlust med 2–3.
– Vi hade dålig inställning, säger tränaren Emir Asic.

Oavsett resultat i dagens match mot Långemåla slutade VSGF/JAIK fyra och laget svarade för en slätstruken insats.

Långemåla var det bättre laget i första halvlek och ledde med 1–0 i paus. Amer Asic kvitterade i inledningen av andra halvlek men Långemåla återtog ledningen med två mål till.

Staffan Ahlqvist reducerade till 3–2 med dryga kvarten kvar att spela och skapade bara ett par halvdana kvitteringschanser.

– Långemåla är inget lag som passar oss så bra och det syntes tydligt att vi inte hade något att spela för, säger Emir Asic.

Plus delades ut till Staffan Ahlqvist och 14-årige målvaktsdebutanten Nader Alsafadi.