Annons:

JUST NU: STJÄRNAN STANNAR I VIMMERBY IF

Nathalie Johansson stannar i Vimmerby IF. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: STJÄRNAN STANNAR I VIMMERBY IF

I dag fick Vimmerby IF ett besked man gått och väntat på. Skyttedrottningen Nathalie Johansson stannar i klubben.
– Det känns jättebra, jag är hur laddad som helst, säger VIF-stjärnan.

Annons:

Nathalie Johansson gjorde 23 mål i division ett den gångna säsongen och vann med det skytteligan i hela serien. Värt att notera är att hon var inblandad i smått otroliga 80 procent av Vimmerbys mål i division 1 2018.

Bland annat har IFK Kalmar visat intresse för VIF-anfallaren, men nu har hon bestämt sig för att stanna i Vimmerby.

– Det känns jättebra att spela i VIF, jag trivs otroligt bra i VIF med truppen och gänget. Jag tycker att det ska bli mycket spännande att spela ytterligare en säsong med VIF, vi ska förhoppningsvis träna lite hårdare i vinter och vara lite bättre på allt, då kommer säsongen 2019 bli minst lika kul som 2018. Vi vill etablera oss i ettan, säger Nathalie Johansson till klubbens hemsida.

– "Natta" betyder otroligt mycket på matcher och på träning för oss, det hade inte gått att ersätta henne överhuvudtaget. Att ligga bakom 80 procent av våra mål, klart "Nattas" påskrift ger hela truppen en rejäl energiboost. Tack vare "Nattas" relativt tidiga beslut blir truppbygget lite lättare närmaste veckorna. Vi är inte nöjda, vi vill ha med alla tjejer som var med 2018, plus att vi vill krydda med två till fem spelare, säger Håkan Ericsson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt