Annons:

De har gett sig in i jakten på Albert Johansson: ”Blev lite chockad”

Nu har även FC Gute gett sig in i jakten på Albert Johansson. Foto: Linus Johansson

De har gett sig in i jakten på Albert Johansson: ”Blev lite chockad”

Klubbarna fortsätter att visa intresse för Hultsfred FK:s skyttekung Albert Johansson. Den här gången är det den etablerade division två-klubben FC Gute från Visby som har blandat sig i leken.
– De ringde i går och sa att de hört mycket om mig och att de är väldigt intresserade. Jag blev lite chockad, säger Albert Johansson.

Annons:

Albert Johanssons 30 mål i division fyra den gångna säsongen har inte gått obemärkt förbi. Husqvarna (division två), Nässjö (två), Vimmerby (tre), Eneby (tre), Högsby (tre) och nu också FC Gute (division två) har visat intresse.

– Nu blir det ännu mer att fundera på. Jag har börjat räkna bort några klubbar, men vill inte riktigt säga vilka än. Jag tänker att jag ska fokusera på två eller max tre klubbar och så får vi se vad som händer, säger Albert Johansson.

”Hört mycket om mig”

Samtalet från FC Gute kom i går.

– De ringde i går och sa att de hört mycket om mig och att de är väldigt intresserade. Jag blev lite chockad, säger Albert Johansson och fortsätter:

– De kom tvåa och trea i division två 2016 och 2017 och blev femma den gångna säsongen. Nu vill de göra en liten nystart och satsa på yngre spelare. De har tappat sin striker och det är därför de ringt till mig. De sa att de vill satsa på mig och att de vill att jag ska komma över torsdag till söndag en vecka i början av 2019 och träna med dem. Det lät väldigt proffsigt och bra. 

Har tränat med Husqvarna

Den senaste tiden har Albert Johansson tränat med Husqvarna FF vid tre tillfällen.

– Det har gått bra och det var riktigt kul och det har jag sagt till dem. Sen är det ju en jäkla skillnad att komma från division fyra.

Vad har Husqvarna sagt?

– De ska snacka lite och sen höra av sig så man vet aldrig. Men oavsett vad som händer så har det varit kul och lärorikt att träna med dem.

Förra veckan träffade han dessutom division tre-klubben Eneby från Norrköping.

– Det var kul. Jag gjorde en träning med dem och sen hade jag ett möte med styrelsen. Det lät väldigt intressant. De vill att jag ska skriva på och allt är egentligen fixat för att jag ska kunna gå dit, säger Albert Johansson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt