Annons:

JUST NU: VIF VÄRVAR HULTSFREDS NYCKELSPELARE

Tilda Föghner och Frida Pöder lämnar Hultsfred för spel med Vimmerby IF i division 1. Foto: Simon Henriksson

JUST NU: VIF VÄRVAR HULTSFREDS NYCKELSPELARE

Det kom inte direkt som någon överraskning. Nu står det klart att Tilda Föghner och Frida Pöder kommer spela division 1-fotboll med Vimmerby IF den kommande säsongen.

Annons:

Frida Pöder och Tilda Föghner, två av Hultsfreds FK:s viktigaste spelare under den gångna säsongen, har funnits högt upp på Vimmerby IF:s önskelista över nyförvärv till årets säsong. 

Under lång tid har HFK:s nyckelspelare ryktats vara klara för Vimmerby IF och gjort många träningar med laget. På måndagskvällen kom nyheten på VIF:s hemsida – de har gjort klart med Föghner och Pöder. 

"Nu i helgen blev det hundraprocentigt klart. Det har varit på gång sedan serien slutade men det var i början av januari som det tog fart ordentligt. VIF är riktigt glada över att ha dessa välskolade och ambitiösa tjejer i sin trupp denna säsong, De har varit stommen i HFK i flera år och VIF försökte redan förra säsongen få över dessa talangfulla tjejer men då gick det inte i lås, men nu känner båda sig mycket motiverade för en satsning. VIF tror att en riktigt tung och jobbig försäsong kommer ge dem en extra skjuts i utvecklingen och svarar de bra på träningsökningen så kan det mycket väl vara så att dessa nyförvärv är med och slåss om speltid i division 1 direkt i april när serien drar igång", skriver Vimmerby IF på sin hemsida. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt