Annons:

Talang från Lojal har bestämt sig för VIF: ”Glada för min skull”

Vimmerby IF är på väg att landa ytterligare ett nyförvärv. Det handlar något överraskande om 19-årige Ardijan Mahmutaj från division fem-klubben SK Lojal.
– Vi är överens. Nu ska Vimmerby kontakta Lojal och komma överens om något så det är i princip klart, säger Ardijan Mahmutaj.

Annons:

Tidigare i dag skrev Vimmerby Tidning att Ardijan Mahmutaj var nära att bestämma sig för en övergång till Vimmerby IF. I samband med kvällens träning kom parterna också överens. Nu återstår för VIF att även komma överens med SK Lojal. Mahmutaj tror inte att det ska bli några bekymmer.

– Både tränaren och ordföranden är glada för min skull och kommer nog att gå med på det. Dock tycker de det är trist att en viktig spelare lämnar, säger Ardijan Mahmutaj.

”Härligt gäng”

19-åringen har haft en del problem med en fot och baksida lår, men säger att han nu är redo att satsa för fullt i VIF. Han har tränat med klubben vid tre tillfällen.

Varför blir det Vimmerby för dig?

– Deras tränare verkar väldigt bra och seriös plus att det verkar vara ett härligt gäng som spelar bra fotboll. Det har påverkat en del, samt att jag vill testa på att spela högre upp nu när jag har kommit tillbaka från mina skador.

Ardijan Mahmutaj konstaterar samtidigt att han har en del att jobba med fram till seriestarten.

– Jag har en del att jobba med när jag det gäller kondition och fysik. Sen är det bara att försöka visa mig värdig speltid.

Nyförvärvet från SK Lojal beskriver sig som en offensiv spelare.

– Jag är en väldigt offensiv spelare som brukar spela mest inom mitten eller som högerytter.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt