Annons:

Flera nya spelare till lokal klubb – tappar back till Hebe

SK Lojal har landat flera nyförvärv till årets säsong i division 5. Foto: Ossian Mathiasson

Flera nya spelare till lokal klubb – tappar back till Hebe

SK Lojal kan vara på väg att tappa Ardijan Mahmutaj till Vimmerby IF samtidigt som de får behålla Jetmir Shehi. På pluskontot finns flera spelare som gläder tränaren Viktor Gimolli inför årets säsong i division 5.

Annons:

Ett av lagets mest oväntade nyförvärv är Anton Selimi som har flyttat från Oxelösund till Hultsfred och tog då kontakt med Lojal-tränaren Viktor Gimolli och erbjöd sina tjänster. 

– Han flyttade hit och skrev till mig att han ville träna med oss och kände redan några av spelarna. Det är en bra värvning som jag tror kommer ha chans på en startplats med det han har visat på träningarna, säger tränaren Viktor Gimolli.

Nya spelare från HFK:s ungdomsled

Under årens lopp har Lojal värvat flera unga, talangfulla spelare från Hultsfreds ungdomsled och gjort dem till seniorspelare. Gimolli lyfter fram spelare som bröderna Mahmutaj, Armend och Ardijan, Jetmir Shehi, Aziz Ahmed Atai och Ayman Abualhala. 

Inför årets säsong har mittfältaren Vladimir Radak, yttermittfältaren Gzim Gelici och backen Meriton Zenelaj tagit steget från HFK till Lojal. 

– De är 15-16 år och har spelat i HFK:s ungdomslag. Det ser lovande ut inför framtiden och jag hoppas att de får samma utveckling som våra andra spelare. De var alla väldigt unga när de kom till oss och utvecklats mycket, säger Gimolli.

Tappar ytterback till Hebe

Det mesta talar för att Ardijan Mahmutaj går till Vimmerby IF. Den ordinarie ytterbacken Ali Osman Said har redan lämnat föreningen till förmån för IF Hebe, som får börja om i division 6 efter fjolårets degradering. 

– Det är en bra spelare. Tråkigt att han väljer att lämna men som jag fattar det så ser han att det är många konkurrenter på hans position. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt