Annons:

Målillas första värvning klar:

Alexander Bragstad återvänder till Målilla GoIF kommande säsong. Foto: Linus Johansson

Målillas första värvning klar: "I divison 5 ska jag kunna vara en spelare som gör skillnad"

Målilla GoIF har släppt sin första värvning til kommande säsong. 24-årige Alexander Bragstad ansluter från Hultsfreds FK som han har tillhört de senaste fyra säsongerna.

Annons:

Alexander Bragstad har Målilla GoIF som moderklubben och ansluter till laget efter avslutade studier på annan ort under våren. Han har tillhört Hultsfreds FK de senaste säsongerna bortsett från en utlåning till moderklubben hösten 2017.

– När jag för fem år sedan tog steget till Hultsfred var lagen på olika nivåskillnad, och jag var en tonåring som ville ha en större utmaning som fotbollsspelare. Nu är situationen annorlunda och de är direkta konkurrenter så då känner jag att det är dags att ”komma hem”, säger Alexander Bragstad om valet att spela för Målilla igen. 

"Bättre spelare nu än senast"

Han tycker att HFK håller på med en spännande nystart med unga killar och hyllar Krister Borgh för det arbete han lägger ner.

– Det är en eldsjäl som jag verkligen respekterar för det jobb han lägger ner. Jag har skapat starka band till HFK de senaste åren och även om hjärtat kommer fortsätta slå lite för dem, så kommer de aldrig kunna konkurrera på den fronten med min moderklubb. Därför är valet enkelt att representera Målilla istället, säger Alexander Bragstad. 

Han har en god känsla inför kommande säsong och hoppas att Målilla kan gå upp och etablera sig i division 4 på sikt. 

– När jag nu återvänder till Målilla på riktigt så är jag en bättre fotbollsspelare än senast, och i divison 5 ska jag kunna vara en spelare som gör skillnad. Jag kommer missa början av säsongen för att ta min examen, men hoppas kunna göra avtryck under säsongen ändå. Jag är inte berättigad att uttala en officiell målsättning för föreningen kommande säsong, men jag personligen tycker det känns rimligt att vara i toppen 2021 och ta steget upp 2022. Att stabilisera sig i division 4 borde vara det långsiktiga målet. 

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt