Annons:

Två förluster sätter press på HHF – duo återkommer mot Trelleborg

Andreas Thorngren är tillbaka i spel när Hultsfred tar emot Trelleborg. Foto: Ossian Mathiasson

Två förluster sätter press på HHF – duo återkommer mot Trelleborg

Hultsfreds HF har fått en tung start i division två med dubbla förluster. Under lördagen hoppas HHF på revansch när Trelleborg, som också är nollpoängare så här långt, kommer på besök till Hagadal.
– Jag hoppas att vi kan slå till med en seger, det vore jätteskönt, säger HHF-tränaren Bo Sundqvist.

Annons:

En knapp förlust i premiären mot Drott följdes upp av en storförlust borta mot Lågan förra helgen. Nu hoppas Hultsfreds HF på revansch i lördagens hemmamatch mot Trelleborg.

– I förra matchen släppte vi in väl många mål så det var en liten plump. Under veckans träningar har vi fokuserat rätt mycket på försvarsspelet och hur vi ska agera i samarbetet mellan målvakt och försvar. Jag hoppas att det ska synas i helgens match att vi gnuggat extra på det. Får vi en trygghet i försvarsspelet ger det också möjlighet till ett bra kontringsspel, säger Bo Sundqvist.

Duo återkommer

Lördagens motståndare, Trelleborg, har även de inlett med två förluster.

– Jag vet egentligen bara att deras bästa spelare från förra säsongen är långtidsskadad. De verkar vara lite sämre den här säsongen jämfört med förra. Liksom oss har de ju lite att bevisa efter sin start. Jag ser att vi har goda chanser att ta våra första poäng, säger Bo Sundqvist.

Jämfört med matchen mot Lågan får HHF tillbaka Andreas Thorngren och Viktor Bjälestig.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt