Annons:

HULTSFRED FÖRNEDRAT AV SERIELEDAREN –

Hultsfreds coach Bo Sundqvist har en del att fundera på efter dagens insats. Foto: Ossian Mathiasson

HULTSFRED FÖRNEDRAT AV SERIELEDAREN – "BLEV AVKLÄDDA"

Hultsfred Handboll fick ingen rolig eftermiddag i Åhus. Serieledaren vann med hela 38–15 (17–10).
– Vi blev helt avklädda, säger tränaren Bo Sundqvist.

Annons:

Hultsfred inledde faktiskt matchen riktigt bra och höll jämna steg med Åhus i exakt 16 minuter. Då ledde hemmalaget med 7–6 – och det kändes osannolikt att Hultsfred bara skulle ha nio mål till i sig. Men det var så det blev. 

– Inledningen, första 10-15, är bra från vår sida. Vi spelar bra handboll, men sedan går vi ned oss fullständigt. Andra halvlek förlorar vi med 21-5 tror jag. 

Vad hände?

– Jag vet inte. Vi gör fem mål i andra halvlek och det är klart att det inte är bra. Vi kom ingenstans framåt och de kontrade hela tiden. 

"Bara att glömma"

Åhus hade 17–10 i paus – och i andra var överkörningen total. HHF lyckades inte med någonting och gjorde alltså bara fem mål under matchens sista 30 minuter. 

– Vi vek ned oss och trodde inte på det, då gör man inte de här extraprocenten. Det är inte mycket att säga om utan det är bara att glömma och gå vidare. 

Var Åhus bättre än du trodde?

– De slutar aldrig att springa och spelar 3-2-1 i försvaret. Vi jobbar inte med rätt saker och vi stångar oss mycket man-mani offensiven, vi borde haft mer platsbyten. 

Har du varit med om att bara göra fem mål i en halvlek?

– Det vet jag inte om jag har, det är ovanligt. Vi måste glömma den här matchen så fort som möjligt och det måste se ut på ett helt annat sätt i nästa match. 

Ingen spelare får beröm i Hultsfred. 

– Alla kan betydligt bättre. 

Målskyttar i Hultsfred: Lukas Örnros 4, Ivan Pilipovic 4, Albin Nilsson 2, Gustav Örnros, Axel Henriksson, Christoffer Sundqvist, Andreas Torngren, Sasha Omrcen. 

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt