Ny förlust för Svala – Emma Adolfsson gjorde tre mål

Svala förlorade hemma mot Hjältevad/Mariannelund på söndagen. Foto: Roger Hultgren/Hulk Foto

iBK Svala förlorade hemmamatchen i division två mot Hjältevad/Mariannelund med 4-7.
Laget ledde en gång under matchen – och det var efter matchens första mål.

Men efter att Emma Adolfsson gett Mörlundaklubben ledningen var det slut på det roliga.

HM/IS gick fram till 3-1, men med 17 sekunder kvar av öppningsperioden reducerade Lena Gugelman.

I den andra perioden fick sedan Svala en perfekt inledning. Emma Adolfsson kviterade tidigt och Svala var på allvar tillbaka i matchen. I mitten av den andra akten kom dock 4-3 för Hjältevad/Mariannelund.

I den tredje kunde gästerna sedan dra ifrån. 5-3 och 6-3 släppte Svala in innan Emma Adolfsson reducerade igen. Med en minut kvar satte bortalaget matchavgörande 7-4.