Annons:

Stark upphämtning av Virserum – blev ändå utan poäng

Robert Davidsson och Virserums SGF fick lämna isen som förlorare i kväll. Foto: Simon Henriksson

Stark upphämtning av Virserum – blev ändå utan poäng

Virserums SGF gjorde en stark upphämtning i kvällens bortamatch mot IK Guts. Till slut blev det ändå förlust med 3-2.
– Det var en tung förlust. Det är aldrig roligt att förlora på det här sättet, säger VSGF-tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Bortamatchen mot Norrköpingslaget IK Guts var tuff på förhand. Till slut blev det också förlust för Virserums SGF, men laget var nära poäng.

Guts gjorde matchens första mål i slutet av den första perioden och fyllde sedan på med 2-0 drygt 15 minuter in i den andra perioden.

– I den första perioden var Guts bättre än oss, definitivt. Det kunde ha varit mer än 1-0 i baken där. Robert Davidsson (VSGF-målvakt) höll oss kvar i matchen och gav oss chansen. I andra växte vi in i det mer och mer, men likförbannat fick vi ingen utdelning. Men trots underläge med 2-0 inför den sista perioden kände vi att vi skulle ha det, säger Fredrik Pettersson.

Lundgren kvitterade

VSGF hade förstås ett tufft utgångsläge, men laget hittade ny kraft. Sju minuter och 51 sekunder in i den tredje perioden reducerade Jim Nordh i powerplay. Inte ens tre minuter senare kom också kvitteringen till 2-2 genom Andreas Lundgren

Men det blev ingen poäng för gästerna. Med knappt sex minuter kvar av den tredje perioden avgjorde hemmalaget och såg till att samtliga poäng stannade i Norrköping.

– Vi kom upp till 2-2 och sen fick de ett pissmål rent ut sagt. Det är aldrig roligt att förlora på det här sättet, men det är sådan idrotten är och i dag var det vår tur att stå på fel sida. Matchen kunde ha slutat hur som helst, men vi hade inte marginalerna med oss.

Redan på söndag spelar Virserum nästa match i Alltrean, hemma mot Limhamn.

Robert Davidsson, Anton Proos och Daniel Appelqvist fick beröm för sina insatser mot Guts.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt