Annons:

Galen kvalkross av Virserum i kväll – Dahl inblandad i sju mål

Virserum fick jubla över en kvalseger i kväll. Foto: Ossian Mathiasson

Efter två klara förluster i inledningen av kvalserien stod Virserums SGF för en galen kross på hemmais i kväll. Limhamn slogs tillbaka med hela 15-1.

Annons:

Som ni förstår var det aldrig något snack om var segern skulle hamna. Limhamn, som kom till Virserum med bara tolv utespelare, var helt utan chans.

Det dröjde drygt elva minuter innan Robin Ekström spräckte hemmalagets nolla och efter den första perioden var ställningen 3-0. Det stora rycket kom i den andra perioden, som VSGF vann med 7-1.

Hemmalaget spelade sedan av den sista perioden, fyllde på med flera mål, och vann till slut med 15-1.

Trots storsegern har Virserum ett mycket svårt läge i kvalserien och är sex poäng bakom ettan Lund med tre matcher kvar att spela.