Ny storseger för Virserum – Velander hängde fyra i krossen

Christoffer Velander hade en strålande kväll mot Limhamn HK.

Virserum SGF mosade Limhamn HK med 15-1 i onsdags. I kväll kom en ny storseger – då samma motstånd besegrades med 8-1.
Christoffer Velander hade stor show och gjorde fyra mål.

Succégossarna från senast – Christoffer Velander och Simon Dahl – fortsatte på den inslagna vägen i den första perioden. Dahl assisterade Velander två gånger om och Virserum hade en 2-0-ledning efter öppningsperioden.

Sedan var det väl nog för dem? Inte det, inte. 3-0-målet gjordes av Velander och passningen kom från Dahl.

Limhamn reducerade till 1-3, men Anton Proos hängde gästernas fjärde innan periodvilan var ett faktum.

I den tredje såg Virserum till att avgöra matchen helt och vann till slut med hela 8-1.

Målen i slutperioden gjordes av Emil Ågren, Oskar Nelson, Christoffer Velander, John Höggren.

Virserum har fortfarande ett svårt läge att nå förstaplatsen i kvaltabellen.