Annons:

Osäker framtid för tränaren: ”Stänger inga dörrar för Virserum”

Det är osäkert om det blir en tredje säsong som tränare i Virserums SGF för Fredrik Pettersson. Foto: Ossian Mathiasson

Osäker framtid för tränaren: ”Stänger inga dörrar för Virserum”

Fredrik Pettersson har tränat Virserums SGF de två senaste säsongerna. Frågan är om det blir en tredje.
– Jag vet inte vad som händer. Vi har inte pratat om nästa säsong, säger Fredrik Pettersson.

Annons:

I går tog Virserums säsong slut och målet om spel i division två nästa säsong uppnåddes inte. Istället slutade laget trea i kvalserien och får därmed spela vidare i division tre.

– Jag är övertygad om att vi hade gått upp om vi inte hade haft så mycket problem med skador och annan skit under säsongen. I dag, till exempel, var det sju man som var borta. Det finns saker man inte kan styra över, men i vissa fall har man kunnat styra över det. Det är en del som måste lyftas upp i föreningen och styras om till framtiden, sa  tränaren Fredrik Pettersson direkt efter sista matchen.

Vill se en utveckling

Fredrik Pettersson har tränat VSGF i två säsonger och det är i nuläget oklart om det blir en tredje.

– Jag vet inte vad som händer. Vi har inte pratat om nästa säsong. Jag brukar alltid skriva ihop lite om hur säsongen har varit och vad föreningen ska tänka på till framtiden. Det lämnade jag över till styrelsen i tisdags och så får vi se vad de säger om det.

Är du intresserad av att fortsätta träna Virserum?

– Jag stänger inga dörrar för Virserum och har trivts bra de här två åren. Vi får se vad som händer och vad de säger om det jag har lämnat in. Det handlar inte om mig personligen utan om hur vi ska ta nästa steg. Det är många aspekter som måste bli bättre. Som tränare vill man alltid att det ska utvecklas åt rätt håll, säger Fredrik Pettersson.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt