Annons:

VH har erbjudit Dahl kontrakt – ”Inte bestämt mig än”

Det är oklart om det blir en fortsättning i Vimmerby Hockey för Simon Dahl. Foto: Ossian Mathiasson

VH har erbjudit Dahl kontrakt – ”Inte bestämt mig än”

Vimmerby Hockey har erbjudit tryout-spelaren Simon Dahl ett kontrakt för resten av säsongen. Men det är inte säkert att forwarden kommer tacka ja.
– Jag sitter och funderar på det nu, men har inte bestämt mig än, säger Simon Dahl.

Annons:

Efter flera säsonger i Vimmerby Hockey trappade Simon Dahl ned i division tre och Virserums SGF. Till den här säsongen bestämde han sig för att ge sig själv chansen att spela i division ett igen. Han fick ett tryout-kontrakt med Vimmerby, som sedan utökades med ytterligare en månad. Nu har tryout-kontraktet slutat gälla – och VH har erbjudit Simon Dahl ett kontrakt för resten av säsongen.

– Jag pratade lite med Pelle (Johansson, som sitter i sportgruppen) efter matchen i går. De har erbjudit mig ett kontrakt som jag funderar på nu, men jag har inte bestämt mig än, säger Simon Dahl.

Diskutera vidare

Det är ingen tvekan om att Simon Dahl vill slutföra säsongen med Vimmerby. Problemet som han ser är den ekonomiska biten.

– Jag skulle förlora pengar på det här. Hade det bara varit jag och Kajsa (Gunnarsson, sambo) hade det inte varit några konstigheter, men nu finns det barn med i bilden också. Det är mycket som jag får väga in i det här beslutet och det ligger i mina händer nu. Sen vill jag ju vara med och spela nu när jag har fått chansen och känner att jag klarar av nivån.

När ska du bestämma dig?

– Jag ska ringa Pelle i kväll och så får vi diskutera vidare då, säger Simon Dahl.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt