Annons:

VÄNDNINGEN: Efter tryouten – Simon Dahl återvänder till VSGF

Simon Dahl spelar med Virserum på torsdag. Foto: Ossian Mathiasson

VÄNDNINGEN: Efter tryouten – Simon Dahl återvänder till VSGF

I måndags tackade Simon Dahl nej till Vimmerby Hockeys kontraktsförslag. Redan på torsdag är han tillbaka med Virserums SGF – men bara för en match.
– Vi börjar så och så får vi se hur Simon känner sedan, säger Stefan Svensson i Virserum.

Annons:

Simon Dahl har två säsonger bakom sig med Virserums SGF. I somras inledde han en satsning på comeback i Vimmerby Hockey, tränade stenhårt – och gjorde bra ifrån sig i VH:s fem inledande matcher. I måndags tackade han nej till det kontraktsförslag som VH erbjöd och nu står det klart att han finns med i Virserums hemmapremiär på torsdag. 

– Simon ringde i kväll och undrade om han fick vara med och en vältränad Simon Dahl är det bästa nyförvärv jag har varit med om att få. För vår del känns det väldigt bra, säger Stefan Svensson i Virserum. 

95 poäng

Dahl ska vara med i torsdagens match till att börja med. 

– Han vill smälta det som hänt den här veckan och se hur han känner. Vi hoppas förstås att han vill fortsätta hos oss, säger Svensson. 

På sina två säsonger i Virserum stod Dahl för 95 poäng. Virserum kan få ytterligare en fin förstärkning. Robin Ekström har tränat med laget i två veckor. 

– Han vill köra på lite till innan han bestämmer sig, men vi hoppas givetvis på honom också. 

Kan låna VH-juniorer

Virserum har även dubbelskrivit två juniorer som tillhör Vimmerby Hockey. Det handlar om Adam Koponen och Anton Olivestam. 

– De kommer kunna spela i båda klubbarna och vi hoppas att det ska bli så för ännu fler. Vi får ha max fem spelare som är skrivna i båda klubbarna och vi har medvetet väntat med att ta in spelare för att vi hoppas på samarbetet med VH. 

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt