Annons:

Ny storseger för VSGF – hattrick av Nordh

Virserums superduo har gjort 22 mål tillsammans efter sex omgångar. Foto: Simon Henriksson

Ny storseger för VSGF – hattrick av Nordh

Jim Nordh och Simon Dahl fortsätter att fira stora triumfer tillsammans. Efter sex omgångar står de på elva mål vardera. I dag kom fyra nya i 8–2-segern mot Ronneby.
– De producerar, konstaterar tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Virserum tycks helt överlägset i trean i år. I dag körde man över Ronneby med 8–2 (4–1, 2–1, 2–0) trots att man inte gjorde en särskilt bra insats.

– Det går lite för enkelt ibland och det gäller att hitta grunderna som vi pratar om. Det finns vissa regler som sitter i grunden och i dag tappar vi ödmjukheten lite grann och har en del långa byten. Men det är inte alltid så enkelt att spela de här matcherna heller. Vi har gjort bättre insatser tidigare.

Hattrick av Nordh

Segern var aldrig hotad och Virserum vann skotten med hela 60–27. Jim Nordh stod för tre av målen. Jesper Jansson nätade dubbelt medan Simon Dahl, Andreas Lundgren, Emil Ågren och gjorde ett vardera.

Beröm går till Christoffer Velander, Markus Jardebrunk, Anton Proos, Jim Nordh och Daniel Rosenquist (inlånad från Kalmar).

– Det är en spelare som är stabil på den här nivån och han hade några fina assists i dag.

Poäng i VSGF: Jim Nordh 3+1, Simon Dahl 1+2, Daniel Rosenquist 0+3, Christoffer Velander 0+3, Jesper Jansson 2+0, Andreas Lundgren 1+1, Emil Ågren 1+0 och Anton Adolfsén 0+1.

Annons:

Jakob Karlsson

jakob.karlsson@dagenshultsfred.se

073 501 41 26

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt