Annons:

VSGF förlängde segersviten – vann stort mot toppkonkurrenten

Andreas Lundgren gjorde ett mål och två assist i matchen mot Lenhovda. Foto: Ossian Mathiasson

VSGF förlängde segersviten – vann stort mot toppkonkurrenten

Virserums SGF är oslagbart i Hockeytrean. På torsdagskvällen kom den åttonde raka segern är Lenhovda IF besegrades med klara 5–1.
– Det var en rätt konstig match. Det kuggade inte riktigt i för vår del, säger tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Virserum har gjort processen kort med alla lag i Hockeytrean under denna säsong och kom till kvällens hemmamatch mot serietvåan Lenhovda med sju raka segrar. 

Lenhovda hade ingenting att sätta emot VSGF, som förlängde sin segersvit och stormar mot alltrean. 

– Vi gör ingen stormatch men vinner ändå med 5–1. Jag tycker att Lenhovda har sina chanser men Felix (Carlberg) var vår bäste spelare och fullständigt outstandning, säger Fredrik Pettersson. 

Missnöjd med domarinsatsen

Något som gjorde honom irriterad för första gången i år var domarens insats. 

– Ja, domaren hade problem. Vi fick inte med oss någonting, inte ens de mest solklara utvisningarna tog han något för. Det var en ingen ful match över huvud taget, det fanns knappt en tackling. Våra spelare skötte det bra och tyckte att det var tråkigt att nivån var så låg. Vi kan erkänna när vi gör en dålig match men det kunde inte domaren när jag pratade med honom efteråt, säger Fredrik Pettersson. 

VSGF ledde med 2–0 efter första perioden och stack ifrån till 5–0 innan Lenhovda tröstmålade i slutskedet av andra perioden. Redan i morgon väntar en ny, spännande match för Virserum, som ställs mot Åseda IF. 

– Det kommer bli en härlig tillställning, säger Pettersson. 

Davidsson står i derbyt

VSGF ligger tre poäng före Lenhovda och sex poäng före Åseda med en match mindre spelad. 

Klart bäst i VSGF var målvakten Felix Carlberg och Anton Proos, som spelade både back, ytterforward och center. Trots att Carlberg gjorde en kanonmatch är det Robert Davidsson som står morgondagens match.

– Det var bestämt sedan tidigare. Hade Felix hållit nollan så hade han fått stå i morgon, så brukar vi göra, säger Pettersson. 

Poäng, VSGF: Andreas Lundgren 1+2,  Jim Nordh 2+0, Oskar Nelson 1+0, Markus Jardebrink 1+0, Karl Torstensson 0+1, Kevin Petersson 0+1, Alexander Andersson 0+1, Simon Svensson Qvistberg 0+1,

Annons:

Ossian Mathiasson

ossian.mathiasson@dagenshultsfred.se

0703787116

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt