Annons:

Ny jättekross av Virserum – som letar värvningar

Christoffer Velander gjorde fyra mål och två assists i jättekrossen.

Ny jättekross av Virserum – som letar värvningar

Virserum SGF hade som väntat inte några problem alls att besegra jumbon Diö på lördagen. Utklassningen stannade vid 14-0.
– Vi gör det vi ska, säger tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Redan efter 15 sekunder kom 1-0 för bortalaget när Christoffer Velander överlistade hemmamålvakten. Målen bara fortsatte att trilla in efter det.

Den första perioden slutade 4-0, den andra 5-0 och den sista också den 5-0. 

– Det var rätt så solklart. Det känns som att vi bara får ta match för match när man vet att man är klara. Diö har ju sin ombyggnad med unga killar, så vi kan inte dra för stora växlar av det här, säger Fredrik Pettersson.

Är du nöjd med matchen?

– Lite hafsigt i första, men i den andra och tredje är jag jättenöjd. Vi gör saker som är bra, som ger en trygghet och vi har vissa delar i spelet som funkar helt.

Nyförvärv på gång

VSGF kommer inte andas ut utan vill gärna besegra både Lenhovda och Åseda en gång till.

– Lite enklare än jag hade trott. Åseda och Lenhovda har vi kvar och där vill vi visa att vi är bra, så det är fullt fokus serien ut. 

Nu är Virserum på jakt efter nyförvärv.

– Vi måste bredda truppen och det håller vi på med. Det handlar kanske inte främst om att förstärka, utan att bredda framför allt. Vi har vissa killar som jobbar lite konstigt, en del skador. Vi hade fyra backar borta i dag. Jag vet också vad som krävs för att ta steget upp och då behöver vi bredda truppen. Vi ska skapa oss möjligheter för att ta steget upp.

Simon Dahl, Christoffer Velander och Jim Nordh stack verkligen ut. Trion gjorde 4+5, 4+2 och 2+4 i jättekrossen. Fredrik Pettersson ville också berömma Dahl, Nordh, Karl Thorstensson och Daniel Appelqvist. Även Robert Davidsson, som höll nollan, berömdes.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt