Annons:

Virserum blev förnedrat i Skåne:

Fredrik Petterssons Virserum blev förnedrat i Skåne.

Virserum blev förnedrat i Skåne: "Så dåligt att jag inte ens är förbannad"

Virserums SGF kunde inte följa upp segermatchen mot Åseda. Borta mot Osby blev Virserum förnedrat – och föll med hela 9-2.
– Det är så jävla dåligt att jag inte ens kan vara förbannad, säger tränaren Fredrik Pettersson.

Annons:

Skåningarna gick tidigt fram till 2-0, men Jim Nordh kunde reducera Osby-ledningen efter drygt sju minuter. Inte långt därefter kom 3-1 och då valde Virserum att byta målvakt. Felix Carlberg fick tacka för sig och Robert Davidsson tog plats mellan stolparna.

Dock hjälpte inte det gästerna även om Christopher Stein reducerade till 3-2 med minuter kvar av öppningsperioden. Osby hann med ett 4-2-mål innan paussignalen ljöd.

– Vi kom aldrig över vattenytan riktigt. Vi ger dem en match i vissa stunder i första och andra perioden, men nä, vi var aldrig nära, säger Fredrik Pettersson.

I den andra blev det betydligt målsnålt och Osbys 5-2-mål blev periodens enda. Men när Virserum skulle jaga kontakt i den tredje gick det mesta fel. Osby gjorde fyra mål – och vann med förkrossande 9-2. 

– Det är så jävla dåligt att jag inte ens kan vara förbannad, det är så dåligt så jag är bara uppgiven. Ingenting fungerade för oss, vi var helt odugliga.

Varför blev det så?

– Jag vet inte. Utespelarna säger att det är sjukt pinsamt också. Vi tömde oss i fredagsmatchen, så det var nog en del i det. Jag känner också att målvakterna inte heller är bra. Det har de varit innan, de har hållit oss kvar innan, så när ingen av dem är bra blir det jobbigt.

"Sämsta matchen"

Fredrik Pettersson säger att det bara är att kasta den här matchen i soppåsen.

– Jag vet faktiskt inte ens vad man ska trycka på. Vi var så dåliga. Det är bäst att dra ett streck över det här, för vi vet vad vi kan egentligen. Det var kanske den sämsta matchen sen jag kom till Virserum.

Han ville endast ge beröm till materialförvaltarna efter 9-2-förlusten.

Artikeln har uppdaterats.

Annons:

Simon Henriksson

simon.henriksson@dagenshultsfred.se

076 815 45 71

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt