Annons:

JUST NU: DACKARNA KÖR ÖVER MASARNA PÅ G&B ARENA

Hemmamatchen mot Masarna blev en skrattmatch för Dackarna och Maciej Janowski. Foto: Ossian Mathiasson

JUST NU: DACKARNA KÖR ÖVER MASARNA PÅ G&B ARENA

Dackarna mot Masarna spåddes av många bli en jämn match. Så blev det inte alls. Istället har Dackarna varit fullständigt överlägset. Redan efter tolv heat är matchen avgjord.

Annons:

Efter att det första heatet slutat 3-3 trampade Dackarna gasen i botten rejält. Pawel Przedpelski och Joel Kling körde in en dubbelseger i det andra heatet och det var startskottet på en mycket tung kväll för Masarna.

Dackarna körde mycket starkt i mitten av matchen och inte minst då Patryk Dudek och Oliver Berntzon. Nämnda duo körde in dubbelsegrar i både heat sex och åtta och såg med det till att Dackarna ledde med 24-12 efter det sjätte heatet och 32-16 efter det åttonde. Redan där kändes matchen avgjord.

”Det är katastrof”

I paus, efter tio heat, var hemmalagets ledning 38-22.

– Det är katastrof. Jag tycker inte att vi är elitseriemässiga överhuvudtaget. Killarna gör väl så gott de kan, men vi får inte till det, sa Masarnas lagledare Stefan Bäckström i en intervju på innerplan under pausen.

Matchen avgjordes definitivt i det tolfte heatet, där Hans Andersen och Oliver Berntzon körde in en femetta. Dackarna leder matchen med 46-26 när tre heat återstår.

Uppdatering: Dackarna vann till slut matchen med 56-34.

Mer från matchen kommer på sajten under kvällen.

Annons:

Tabellservice

Annons:

Annons:

Annons:

Kommentera

Annons:

BakåtPausaPlayFramåt